Tannhelsesekretær

utdanning.no kan en lese følgende om tannhelsesekretær:
Tannhelsesekretæren jobber tett på pasienter og pårørende. Som tannhelsesekretær har du hovedansvaret for smittevern og hygiene på tannklinikken. Du må derfor ha mye kunnskap om hvordan du skal ta vare på sikkerheten til pasienten. Tannhelsesekretæren assisterer tannlegen i alle typer behandling, og må ha gode kunnskaper om anatomi, fysiologi, patologi, materiallære og tanninstrumenter.

Nevnte kilde forteller oss også hvor tannhelsesekretærer jobber:
Som tannhelsesekretær kan du arbeide i den offentlig og privat tannhelsetjeneste, ved de odontologiske fakultetene i Oslo, Bergen og Tromsø. Du kan også jobbe ved spesialistklinikker, som for eksempel med kjevekirurgi eller kjeveortopedi. Også Forsvaret ansetter tannhelsesekretærer.

Den offentlige tannhelsetjenesten ble før i tiden kalt Folketannrøkta og sorterer under fylkene. Om du er på jakt etter jobb i den offentlige tannhelsetjenesten kan du sjekke ledige stillinger i aktuelt område på eJobb.net - se under fylkeskommune.

Careerjet.no gir oss lenker til noen ledige stillinger som tannhelsesekretær:

For anledningen vises lenker til ledige stillinger i Telemark:

- Ledige stillinger i NAV i Vestland. Bergen, Sogndal og Sunnfjord er typiske steder der det kan være ledige stillinger i NAV. - Ledige stillinger i Statens vegvesen. Statens vegvesen er delt opp i regioner og har kontorer i en rekke byer og tettsteder, bl.a. Lillestrøm, Arendal, Drammen og Bergen.

Lenger ned på sida finner du lenker til andre omtaler om ledige stillinger i Norge.

Ledige jobber i Norge:       aker solutions       cc drammen       kiwi sandefjord       nav       uio       vestre viken       ledige jobber i norge - ejobb.net
vipps
ledige-stillinger.net er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern