Tannhelsesekretær

utdanning.no kan en lese følgende om tannhelsesekretær:
Tannhelsesekretæren jobber tett på pasienter og pårørende. Som tannhelsesekretær har du hovedansvaret for smittevern og hygiene på tannklinikken. Du må derfor ha mye kunnskap om hvordan du skal ta vare på sikkerheten til pasienten. Tannhelsesekretæren assisterer tannlegen i alle typer behandling, og må ha gode kunnskaper om anatomi, fysiologi, patologi, materiallære og tanninstrumenter.

Nevnte kilde forteller oss også hvor tannhelsesekretærer jobber:
Som tannhelsesekretær kan du arbeide i den offentlig og privat tannhelsetjeneste, ved de odontologiske fakultetene i Oslo, Bergen og Tromsø. Du kan også jobbe ved spesialistklinikker, som for eksempel med kjevekirurgi eller kjeveortopedi. Også Forsvaret ansetter tannhelsesekretærer.

Den offentlige tannhelsetjenesten ble før i tiden kalt Folketannrøkta og sorterer under fylkene. Om du er på jakt etter jobb i den offentlige tannhelsetjenesten kan du sjekke ledige stillinger i aktuelt område på eJobb.net - se under fylkeskommune.

Careerjet.no gir oss lenker til noen ledige stillinger som tannhelsesekretær:

For anledningen vises lenker til ledige stillinger i Telemark:

- "Prima Assistanse er en profesjonell, trygg og nær leverandør av BPA-tjenester (brukerstyrt personlig assistanse). Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har kontorer i alle landets regioner." - "Vi tilbyr jobbmuligheter over et stort spekter, og ønsker alltid dyktige medarbeidere velkommen med på laget."

Lenger ned på sida finner du lenker til andre omtaler om ledige stillinger i Norge.

Ledige stillinger i Norge:       aker solutions      cc drammen       hordaland      kilden       kiwi sandefjord       kristiansand kommune       nav       nav i harstad      tannhelsesekretær       uio       vestre viken       ledige stillinger i norge - ejobb.net
vipps
ledige-stillinger.net er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern