Ledige stillinger hos CC Drammen

CC Drammen er et kjøpesenter i Drammen og på ccdrammen.no kan en lese:
Areal: 20 800 kvm Antall butikker: 30 Antall p-plasser: 450 Med sin beliggenhet i Tomtegaten på Brakerøya er CC Drammen noe av det første som møter bilistene på vei inn til Drammen etter avkjøringen fra E18. Innfartsåren som passerer CC Drammen gjør at senteret posisjonerer seg som inngangsporten for handel i Drammen.

CC Drammen har en egen side som viser ledige stillinger. I skrivende er det ingen ledige stillinger i noen av de 30 butikkene i CC Drammen, så kan det være en idé å ta direkte kontakt med aktuelle butikker?

Eller finnes det en aktuell jobb i Drammen i denne oversikten?

Drammen ligger på Innlandet. Andre ledige jobber på Innlandet:

- Ledige stillinger hos Glitre Energi, som ellers poengterer: "Våre medarbeidere skal få muligheten til å bli kloke, stolte og glade. Glitre Energi har gunstige støtteordninger for medarbeidere som ønsker etter- og videreutdanning." - Interessert i å jobbe i KIWI. Se oversikt over ledige stillinger her.

Lenger ned på sida finner du lenker til andre omtaler om ledige stillinger i Norge.

Ledige stillinger i Norge:       aker solutions      cc drammen       hordaland      kilden       kiwi sandefjord       kristiansand kommune       nav       nav i harstad      tannhelsesekretær       uio       vestre viken       ledige stillinger i norge - ejobb.net
vipps
ledige-stillinger.net er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern